Brandweer verwerkt meerdere stormschade meldingen

Tijdens het pinksterweekend zijn de hulpdiensten meerdere malen uitgerukt voor meldingen van stormschades. De harde wind hield huis in de gehele regio. Hieronder vindt u een kleine samenvatting.

 

Zo brak aan de Meikevermeent in de Hilversumse Meent zaterdagochtend een boom in tweeën. Deze boom stond naast een boom die tijdens de vorige storm al was omgezaagd door de brandweer.  Later op de dag verwerkte de brandweer ook een stormschademelding aan de Noordermeent.

Aan de Museumlaan in Huizen lag zaterdagochtend een boom van tenminste 100 jaar oud om. Hierbij moest ook een hekwerk het ontgelden. De boom blokkeerde ook de uitrit van de bewoners. Nadat de brandweer de boom in stukken had gezaagd, is deze met de lier van de 14-7041 aan de kant gesleept.

 

Meikevermeent, Hilversum:

Museumlaan, Huizen:

Crailoseweg, Huizen:

Maandagochtend viel aan de Crailoseweg in Huizen een grote boom om op de doorgaande weg. Een rijdende automobilist kreeg deze boom op de voorkant van de auto. De bestuurster ontsnapte aan een ernstig incident en kwam met de schrik vrij. Wel is zij gecontroleerd door de ambulancedienst. Ook hierbij heeft de brandweer de boom in stukken gezaagd en de weg vrij gemaakt. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb